Cennik 1

SNOOKER CLUB

Przyjęcie weselne – MENU
koszt 140zł od osoby przy ilości osób powyżej 60
160 zł przy ilości do60 osób,poprawiny 40,00zł od osoby
Cena obejmuje wynajęcie sali z obsługą

OBIAD:

1. Zupa do wyboru:
  • rosół z kury z makaronem,
  • brokułowa,
  • pieczarkowa,
  • szparagowa,
  • cebulowa.
2. Trzy rodzaje mięs na półmiskach/ w ilości 100%+50%+50%
  • kotlet schabowy z serem żółtym,
  • kotlet schabowy panierowany tradycyjny,
  • kurczak po szlachecku /filet
  • zrazy z szynki wieprzowej w sosie,
  • zrazy wołowe w sosie,
  • kotlet fantazyjny z piersi kurczaka,
  • filet z kurczaka w otrębach pszennych lub w sezamie,
  • pieczeń z karkówki faszerowana nadzieniem warzywnym,
  • rolada z piersi indyka z serem żółtym, plastrem szynki i szpinakiem,
  • karkówka z grilla,
  • roladki ze schabu z plastrem szynki i serem żółtym.
3. Surówki / trzy do wyboru
  • surówka z marchewki, jabłek i selera,
  • buraczki staropolskie,
  • z kapusty pekińskiej z dodatkami,
  • sałatka cesarska,
  • sałatka z kalafiora lub brokuły z sosem pieczarkowym,
  • mizeria,
  • kapusta zasmażana /biała lub czerwona
  • sałatka z pora z kukurydzą,
  • sałatka wiosenna / sałata masłowa z dodatkami i sosem jogurtowym
  • kapusta biała podkiszana z jabłkiem, marchewką i oliwą z oliwek.
4.Ziemniaki /dwa rodzaje do wyboru
  • purre,
  • zasmażane,
  • pyzy na parze,
  • frytki,
  • gotowane, pieczone
ZIMNE PRZEKĄSKI

1. Półmisek zakąskowy SNOOKER /1szt. na 5 osób / 7 rodzajów do wyboru
  • schab ze śliwką lub morelą,
  • mini galaretki drobiowe lub wegetariańskie,
  • karkówka szpikowana czosnkiem,
  • franfurterki w cieście francuskim,
  • galantyna z kurczaka,
  • babeczki z różnymi nadzieniami,
  • kurczak faszerowany,
  • mini ptysie z różnymi pastami,
  • roladki z szynki,
  • muszle makaronowe z nadzieniem szpinakowym lub warzywnym.
  • rolada z boczku,
  • jaja faszerowane,
  • pulpeciki pieczone z oliwką,
  • pieczeń rzymska,
  • śliwka w koszulce z boczku,
  • pasztet drobiowy.
  • szaszłyki mini drobiowe,
  • pieczarki faszerowane szpinakiem.
2. Sałatki /dwie do wyboru
  • z kurczaka i ananasa,
  • trzy rodzaje sałat z indykiem pieczonym,
  • grecka z serem FETA,
  • z makaronem ryżowym, ogórkiem i koperkim,
  • z selerem marynowanym,
  • tradycyjna jarzynowa,
  • GYROS
  • z sałatą Rucola, mozzarellą, pomidorkami i ziołami
  • z makaronem i boczkiem wędzonym lub szynką,
3.Tradycyjny śledzik.

CIEPŁE DANIA
/do wyboru trzy potrawy/

1. Nóżki kurczaka z niespodzianką.
2. Skrzydełka kurczaka zapiekane w miodzie.
3. Zupa gulaszowa.
4. Żurek staropolski.
5. Flaczki.
6. Szynka zapiekana w chlebie.
7. Udziec Podkomorzego pieczony.
8. Bigos myśliwski.
9. Barszcz z pasztecikiem lub krokietem.
10. Koperta z piersi kurczaka z warzywami.
11. Szaszłyki tradycyjne płonące.

DODATKI

1. Szampan na powitanie gości
2. Owoce na paterach.
3. Kawa i herbata.
4. Sok i woda /po 0,20 l na osobę.
5. Pieczywo.

DODATKOWE OFERTY

1. FISCH SNOOKER w cenie 140,00 zł za paterę.
  • pstrągi faszerowane, krewetki tygrysie w sosie na bagietce, paluszki krabowe na krakersie, krewetki w sezamie w sosie pikantnym
2. SWOJAK w cenie 300 zł:
  • kiełbasa swojska, kiełbasa zasmażana, smalec domowy,kaszanka, ogórki małosolne, chleb wiejski.
3. Bar owocowy w cenie 300 zł:
  • trzy rodzaje owoców do sałatki, lody, fontanna czekoladowa, bita śmietana.

Projektowanie i pozycjonowanie stron www
Elka Systemy Informatyczne